Lined pipes

PS Technology heeft een uitgebreid assortiment 'lined pipes' in haar leveringsprogramma. Zij betrekt deze van het Duitse Baum Lined Piping.

 

baumlogo

  • Bekijk hier de catalogus in ANSI of DIN  (pdf 3,7 mb):   BAUM din

 

Over Baum Lined piping

Kwaliteit, nieuwe productie technieken, flexibiliteit en service alsmede een hoge klant tevredenheid hebben geleid tot de enorme groei die Baum de laatste jaren heeft doorgemaakt. Baum heeft momenteel meer dan 150 goed opgeleide medewerkers en product-specialisten in dienst en een jaaromzet van 23,5 Mio. Euro wereldwijd.

Met de best mogelijke productie technieken en machines produceert Baum pijpleidingen en fittingen uit staal of roestvaststaal met PTFE/PFA , PP en PVDF bekleding. Afmetingen en aansluitingen volgens DIN en ANSI.

Het productie-proces staat voordurend onder kwaliteitstoezicht en voldoet aan het AD Merkblatt HPO/TRD 201 alsmede AD Merkblatt HP 2/1. Stalen delen worden geleverd met certificaten volgens EN 10204 3.1. De grondstoffen voor de kunststoffen worden alleen geleverd door ISO 9000 gecertificeerde bedrijven.

Bekleding geschiedt door middel van paste-extrusion voor de PTFE en injection-moulding voor de PFA.

Elk product wat de fabriek verlaat is onderworpen aan een reeks van testen en controles om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Materialen zijn allen geproduceerd volgens PED en voorzien van CE markering. (inclusief conformiteitsverklaring)